AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz bezi yıkamak

Kahve falında toz bezi yıkamak

Kahve falında toz bezi yıkamak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, çirkin sözler işitileceğine inanılır.

Kahve falında toz bezi yıkamak gördüyseniz:

  • Aklınızı daha iyi kullanmanızı sağlayacak veya yaratıcılığınızı arttıracak şeylerle ilgilenmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında toz bezi yıkamak herkesi kendi gibi zannedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toz bezi görmek gönül kapılarını açacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında adet bezini yıkamak hem moral hem de çareler bulacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine inanılır.

Kahve falında boklu bez yıkamak sahip olacağı malın faazlalığına, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında kirli bez yıkamak aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında bebek bezi yıkamak kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında adet bezi yıkamak yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yeni işlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bez yıkamak aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir