AnaSayfa / Genel / Kahve falında bez dolap görmek

Kahve falında bez dolap görmek

Kahve falında bez dolap görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, hane içine ay doğacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bez dolap gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Kahve falında bez dolap görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bez görmek atılan adımların boşa gideceğine, eline para geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında adetli bez görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında amerikan bezi görmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Kahve falında bez bebek görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında hayız bezi görmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında elinde bez görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bez torba görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir