AnaSayfa / Genel / Kahve falında adetli bez görmek

Kahve falında adetli bez görmek

Kahve falında adetli bez görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında adetli bez gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Kahve falında adet bez görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında adetli bez görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında adet bezleri görmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine delalettir.

Kahve falında adet bezi yıkamak yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz adet bezi görmek ele geçen kazancın günden güne azalacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında kirli adet bezi görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında adet bezini yıkamak malını ve canını riske edeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında adet bezi görmek hayırlı ve güzel olacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir