AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayız bezi görmek

Kahve falında hayız bezi görmek

Kahve falında hayız bezi görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayız bezi gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında hayız bezi görmek neşe ve sevinç içinde olacağına, bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine delalettir.

Kahve falında hayızlı iken namaz kılmak bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayız hali görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini hayızlı görmek helal rızık elde edeceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında hayızlı kadın görmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının hayız olduğunu görmek sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayızlı olmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında hayız olmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir