AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek doğruluğu bulacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, ün ve itibar sahibi olacağına, muradınıza ereceğinize, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız olasıdır.

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin bezini değiştirmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek bezi değiştirmek Allah katında günahlarının affolacağına, rahata ve huzura kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında adet bezi değiştirmek falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, gelirinin eksileceğine, rızkının azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirdiğini görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bez değiştirmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir