AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarda oyun oynamak

Kahve falında mezarda oyun oynamak

Kahve falında mezarda oyun oynamak geçmişi unutup geleceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarda oyun oynamak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mezarda oyun oynamak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta oyun oynamak büyük oranda kazanç elde edeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında talih oyunu oynamak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kardeşle oyun oynamak hayatından çıkaracağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanla oyun oynamak gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına inanılır.

Kahve falında şan oyunu oynamak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, zor günlerin biteceğine işarettir.

Kahve falında düğünde oyun oynamak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaş oyunu oynamak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir