AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak

Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak

Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, hep dinç ve genç kalacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak gördüyseniz:

  • Sağlıkla, finansla veya hukukla ilgili konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında şarkı söylemek ve oynamak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, yeni başlangıçların yapılacağına delalet eder.

Kahve falında ünlü şarkıcıyla şarkı söylemek insanlara yardım edeceğine, hatalarından erken döneceğine, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulur.

Kahve falında yüksek sesle şarkı söylemek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, dinde tartışmaya yorulmaktadır.

Kahve falında ünlü biriyle şarkı söylemek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koro halinde şarkı söylemek hataların düzeltileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uçarken şarkı söylemek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın şarkı söylediğini görmek kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine şarkı söylemek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir