AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ayakkabı almak

Kahve falında beyaz ayakkabı almak

Kahve falında beyaz ayakkabı almak eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Anlaşmak gerekirken, tartışmaktan özenle kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında beyaz ayakkabı satın almak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı almak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz rugan ayakkabı görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ayakkabı hediye almak ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı beyaz görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı aramak işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ayakkabı bulmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz büyük ayakkabı görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir