AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yüzük takmak

Kahve falında beyaz yüzük takmak

Kahve falında beyaz yüzük takmak tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yüzük takmak gördüyseniz:

  • Alt yapısı olmayan yatırımlardan veya size ihtiyacınız olmayan şeyler satmaya çalışan kişilerden uzak durmalısınız.

Kahve falında beyaz taşlı yüzük takmak yakınlık duyulan veya duygusal bir bağ içinde olunan karşı cinsle beraber planlar yapılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yüzük takmak çok büyük bir rahata ereceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz altın yüzük takmak helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan yüzüğünü takmak büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bütün parmaklara yüzük takmak gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe yüzük takmak eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet eder.

Kahve falında elmas yüzük takmak kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük takmak zorluğa düşeceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir