AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkeğe yüzük takmak

Kahve falında bir erkeğe yüzük takmak

Kahve falında bir erkeğe yüzük takmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, rahat nefes alınacağına, sorunlarının da çözüleceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe yüzük takmak gördüyseniz:

  • Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak.

Kahve falında erkek yüzüğü takmak getirisi çok olan işler yapacağına, deniz aşırı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe yüzük takmak her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında erkeğe yüzük takmak dileklerin kabul olacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği erkekle yüzük takmak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına yorulur.

Kahve falında mor taşlı yüzük takmak huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalettir.

Kahve falında tahta yüzük takmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında normal yüzük takmak sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, bereketin eksileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir