AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz altın yüzük takmak

Kahve falında beyaz altın yüzük takmak

Kahve falında beyaz altın yüzük takmak falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Kendi fikirlerinizi ön planda tutmalısınız.

Kahve falında beyaz altın yüzük takmak korkularının yok olacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik yüzük takmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük bilezik takmak kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında altın rengi yüzük takmak gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, şansının geri döneceğine işarettir.

Kahve falında altın yüzük alıp takmak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendine altın yüzük takmak yaşamının da düzene gireceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine alamet eder.

Kahve falında dar altın yüzük takmak maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir