AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz hırka örmek

Kahve falında beyaz hırka örmek

Kahve falında beyaz hırka örmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, dolayısıyla geleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz hırka örmek gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Kahve falında beyaz hırka örmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek hırkası örmek birikim yapma fırsatı elde edeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi hırka örmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz yün hırka görmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz hırka giydiğini görmek inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka satın almak borçların kapanacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz hırka almak sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında beyaz örgü hırka görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sözleri tutulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir