AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek yumurtası toplamak

Kahve falında ördek yumurtası toplamak

Kahve falında ördek yumurtası toplamak çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında ördek yumurtası toplamak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek yumurtası yemek huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına delalet eder.

Kahve falında ördek yumurtası görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek üzüntülerin gideceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulur.

Kahve falında ördek yumurta görmek yolculuğa çıkmaya, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir