AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz yorgan yıkamak

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan yıkadığını görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yorganı yıkamak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına alamet eder.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak böylece yüzünün güleceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken fal sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında yün yorgan yıkamak uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine yorulur.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yorgan yıkamak eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, çok büyük yenilikler yapacağına delalettir.

Kahve falında yatak yorgan yıkamak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir