AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorganı yıkamak

Kahve falında yorganı yıkamak

Kahve falında yorganı yıkamak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, ailesini de mutlu edeceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorganı yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni kişisel gelir kaynakları yaratma gayreti içinde olmalısınız.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan yıkamak sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak maddi gücünün yerine geleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün yorgan yıkamak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yorgan yıkadığını görmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına alamet eder.

Kahve falında yorganı yıkamak farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yatak yorgan yıkamak eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir