AnaSayfa / Genel / Kahve falında yün yorgan yıkamak

Kahve falında yün yorgan yıkamak

Kahve falında yün yorgan yıkamak kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yün yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • İstediğiniz sonuçları almak istiyorsanız kendi işinizi kendiniz yapmalısınız.

Kahve falında yün yorgan yıkamak başını borçlardan kaldıramayacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yorgan ve yün görmek hasret ve özlem gidereceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında yorgan yünü görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yün yorgan dikmek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında yün yatak yorgan görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yün ve yorgan görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına işarettir.

Kahve falında yün yorgan almak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Kahve falında yünden yorgan yapmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir