AnaSayfa / Genel / Kahve falında yorgan yıkamak

Kahve falında yorgan yıkamak

Kahve falında yorgan yıkamak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, bir fitne çıkarmaya, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine alamet eder.

Kahve falında yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız başta olmak üzere bütün ilişkilerinizde açıklığa yer vermeli, gizlilikten kaçınmalısınız.

Kahve falında yorgan yıkadığını görmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine inanılır.

Kahve falında yorganı yıkamak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, bekarlar için evlenmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında yün yorgan yıkamak daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalettir.

Kahve falında yorgan yıkamak sevinçli haberlerin alınması ve bu haberlerin çok hayırlı ve doğru bir şekilde değerlendirilip ona göre karar verilmesi sayesinde işlerin çok iyi bir hal alacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına işaret eder.

Kahve falında yorgan yüzü yıkamak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz yorgan yıkamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kirli yorgan yıkamak eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yatak yorgan yıkamak haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir