AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatak yorgan yıkamak

Kahve falında yatak yorgan yıkamak

Kahve falında yatak yorgan yıkamak kucaklaşacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına inanılır.

Kahve falında yatak yorgan yıkamak gördüyseniz:

  • Hiç bir zaman nezaket kurallarını aşmadığınız için, ortaya çıkan şartlara da rahatlıkla uyum sağlayacaksınız.

Kahve falında yatak yorgan yıkamak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski yatak yorgan görmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yatak yorgan havalandırmak bununla yüceleceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan yastık yatak görmek başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan fal sahibinin alkışlanacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yatak yorgan görmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz yatak yorgan görmek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yatak ve yorgan görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına yorulur.

Kahve falında yatak yorgan yastık toplamak çekilen zahmetin sona ereceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir