AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta yengeç görmek

Kahve falında yatakta yengeç görmek

Kahve falında yatakta yengeç görmek kariyerinde atılım yapacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, zahmet veren işlerin artacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine ve kendisini sıkan ve üzen ne kadar kişi ya da durum varsa aşacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bir yere taşınmaya, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta yengeç gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Kahve falında yatakta yengeç görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında evde yengeç görmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kabuklu yengeç görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına delalet eder.

Kahve falında küçük yengeç görmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yengeç tarafından kovalanmak kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yengeç tuttuğunu görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında yengeç ve yılan görmek başarılara yeni başarılar katılacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yengeç görmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir