AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah büyük yengeç görmek

Kahve falında siyah büyük yengeç görmek

Kahve falında siyah büyük yengeç görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize işarettir.

Kahve falında siyah büyük yengeç gördüyseniz:

  • Dahi tarafınızı kullanmanız durumunda istediğinizi alabilirsiniz.

Kahve falında siyah büyük yengeç görmek sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında büyük yengeç görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yengeç görmek her geçen gün sorunların artacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı yengeç görmek gözyaşı döküleceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yengeçin ısırdığını görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında canlı yengeç yemek zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yengeç ve yılan görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yengecin ısırması görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir