AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yengeç görmek

Kahve falında siyah yengeç görmek

Kahve falında siyah yengeç görmek sorunların teker teker aşılacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, zararlarını telafi edeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, yaşamını kolaylaştıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yengeç gördüyseniz:

  • Yakında meydana gelecek olaylar yapısal değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında siyah yengeç görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine inanılır.

Kahve falında siyah büyük yengeç görmek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, kısmetli bir yıl geçirileceğine işarettir.

Kahve falında canlı yengeç görmek sağlığını geri kazanacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında yengeç soktuğunu görmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, dertlerin sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç toplamak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine delalet eder.

Kahve falında renkli yengeç görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, vefakar bir insan olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yengeç ısırması görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, daha temkinli ve garantici olacağına işaret eder.

Kahve falında yengeç öldürdüğünü görmek büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir