AnaSayfa / Genel / Kahve falında aileden birinin boşandığını görmek

Kahve falında aileden birinin boşandığını görmek

Kahve falında aileden birinin boşandığını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında aileden birinin boşandığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Kahve falında aileden birinin boşandığını görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine işaret eder.

Kahve falında bir ailenin boşandığını görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında boşanmaktan vazgeçmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasıyla boşandığını görmek her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, stresten uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında boşanmak için imza atmak merdiven atlayacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında bir kimsenin boşandığını görmek büyük paralar kazanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağlayarak boşanmak ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşınızın boşandığını görmek kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir