AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kimsenin boşandığını görmek

Kahve falında bir kimsenin boşandığını görmek

Kahve falında bir kimsenin boşandığını görmek kötü günlerin geride kalacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına işaret eder.

Kahve falında bir kimsenin boşandığını gördüyseniz:

  • Bazı planlar ya da organizasyonlar B planı gerektirebilir.

Kahve falında bir kimsenin boşandığını görmek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin boğulduğunu görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kimse tarafından kaçırılmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine inanılır.

Kahve falında bir kimseyi öldürmek zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen bir kimseyi görmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kimseyi hamile görmek yeteneklerini geliştirmeye, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında paralı kimse görmek kişinin afiyette olacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin yaralandığını görmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir