AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınızın boşandığını görmek

Kahve falında arkadaşınızın boşandığını görmek

Kahve falında arkadaşınızın boşandığını görmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, aksiliklerin aşılacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşınızın boşandığını gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının boşandığını duymak çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın boşandığını görmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının boşandığını görmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının eşinden boşandığını görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşın boşandığını görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşını boşandığını görmek uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşınızın boşandığını görmek büyük başarılar elde edeceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boşandığı kadını görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir