AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayarak boşanmak

Kahve falında ağlayarak boşanmak

Kahve falında ağlayarak boşanmak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına tabir olunur.

Kahve falında ağlayarak boşanmak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Kahve falında ağlayarak boşanmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasının boşanmak istediğini görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, bir konuda destek alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karısından boşanmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını boşandığını görmek yaşamının tadını çıkaracağına, başarıyla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bir kimsenin boşandığını görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla boşanmak uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığının boşandığını görmek bunalıma düşeceğine, hakkını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boşandığı eşi görmek başkalarının malına göz dikeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir