AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli güvercin görmek

Kahve falında yeşil renkli güvercin görmek

Kahve falında yeşil renkli güvercin görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kısmetli bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil renkli güvercin gördüyseniz:

  • Sandığınızdan daha fazla sunacağınız şeyler var.

Kahve falında yeşil renkli güvercin görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, gerginliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renk güvercin görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi renkli güvercin görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına alamet eder.

Kahve falında renkli güvercin yakalamak birçok kişinin gözünün olduğu bir mevkiye terfi alınacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gri renk güvercin görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gri renkli güvercin görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil güvercin görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve yeşil güvercin görmek insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir