AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz güvercin ve yavrusunu görmek

Kahve falında beyaz güvercin ve yavrusunu görmek

Kahve falında beyaz güvercin ve yavrusunu görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, sistemli şekilde başarıya koşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz güvercin ve yavrusunu gördüyseniz:

  • Enerji, para veya zaman alabilecek konularda bağlayıcı sözler vermeden ya da anlaşmalar yapmadan önce gerekli araştırmaları bizzat siz yapmalısınız.

Kahve falında beyaz güvercin yavrusu görmek iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında yavru beyaz güvercin görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz yavru güvercin görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz güvercin ve yavrusunu görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında güvercin yuvası ve yavrusu görmek akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin ve yavrusu görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru güvercin görmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin yavrusu görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir