AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve siyah at görmek

Kahve falında beyaz ve siyah at görmek

Kahve falında beyaz ve siyah at görmek fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, rızkının çoğalacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah at gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında beyaz at ve siyah at görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında siyah beyaz at görmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında siyah ve beyaz at görmek dolayısıyla geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz ve siyah at görmek endişelerinden kurtulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz siyah at görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, deneyim kazanacağına inanılır.

Kahve falında siyah atın öldüğünü görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah at yavrusu görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir