AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz at ve siyah at görmek

Kahve falında beyaz at ve siyah at görmek

Kahve falında beyaz at ve siyah at görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz at ve siyah at gördüyseniz:

  • Tuhaf davranmaya başlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah beyaz at görmek dinç kalacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz siyah at görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ve siyah at görmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz at ve siyah at görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah ve beyaz at görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında koşan siyah at görmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah at görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan siyah at görmek kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir