AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah at yavrusu görmek

Kahve falında siyah at yavrusu görmek

Kahve falında siyah at yavrusu görmek hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, variyet sahibi olacağına, içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, geleceğine bakacağına delalettir.

Kahve falında siyah at yavrusu gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Kahve falında siyah at yavrusu görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yavru at görmek yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kötü haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında at yavrusu görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine delalettir.

Kahve falında yavru at sevmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yavru beyaz at görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yavru at görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz at ve yavrusunu görmek gözden düşeceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında at ve yavrusunu görmek hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir