AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah beyaz at görmek

Kahve falında siyah beyaz at görmek

Kahve falında siyah beyaz at görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz at gördüyseniz:

  • Yapılacak ciddi konuşmalar ev giderleri konusunda planlamaya yardım edebilir.

Kahve falında beyaz ve siyah at görmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına yorulur.

Kahve falında siyah ve beyaz at görmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında siyah beyaz at görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz siyah at görmek çok hayırlı insan olunacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz at ve siyah at görmek iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yarış atı görmek musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at siyah görmek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bir at görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir