AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine inanılır.

Kahve falında dört nala koşan siyah at gördüyseniz:

  • Kişileri kendileriyle baş başa bırakın.

Kahve falında dört nala koşan siyah at görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dört nala koşan at görmek bol kazanç ve rızık elde edeceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işarettir.

Kahve falında dört nala koşan atlar görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında at nalı görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında at nal görmek hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında at nalı çakmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında dört nala at sürmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında at ve nal görmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir