AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah atın öldüğünü görmek

Kahve falında siyah atın öldüğünü görmek

Kahve falında siyah atın öldüğünü görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, övgü dolu sözler işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah atın öldüğünü gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Kahve falında siyah atın öldüğünü görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah ve beyaz at görmek geçiminin güçleşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına yorulur.

Kahve falında kanatlı siyah at görmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük siyah at görmek yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ve siyah at görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz siyah at görmek aradığı kişiyi bulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah at sevmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında kızgın siyah at görmek dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir