AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek

Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek

Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ve sarı gül gördüyseniz:

  • Beklenmedik olayların ya da istenmeyen değişikliklerin sizi durdurmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı beyaz gül görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinden sarı gül almak kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında sarı gül görmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sarı ve pembe gül görmek yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı sarı gül görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir