AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden sarı gül almak

Kahve falında birinden sarı gül almak

Kahve falında birinden sarı gül almak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinden sarı gül almak gördüyseniz:

  • Seçtiğiniz yöntemler veya kurallara uymamanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında sarı gül vermek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliden sarı gül almak rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kariyer edineceğine delalet eder.

Kahve falında sarı pembe gül görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna alamet eder.

Kahve falında sarı gül koparmak işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birinden sarı gül almak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sarı gül aldığını görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında gülerek sarılmak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir