AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı gül görmek

Kahve falında sarı gül görmek

Kahve falında sarı gül görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine işarettir.

Kahve falında sarı gül gördüyseniz:

  • Yardım veya destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında sevgiliden sarı gül almak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı tomurcuk gül görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı ve pembe gül görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında gülerek sarılmak elinin bolluğa kavuşacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına işarettir.

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı pembe gül görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı gül vermek ününü ülke dışına taşıyacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir