AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı beyaz gül görmek

Kahve falında sarı beyaz gül görmek

Kahve falında sarı beyaz gül görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sarı beyaz gül gördüyseniz:

  • Yeni yerler görmenizi, yeni şeyler denemenizi ya da yeni kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere yönelmelisiniz.

Kahve falında beyaz ve sarı gül görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sarı beyaz gül görmek kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarı ve beyaz gül görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı gül almak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı gül görmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, dünyasının iyileşmesine işarettir.

Kahve falında sarı gül toplamak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinden sarı gül almak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir