AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ve mor gül görmek

Kahve falında beyaz ve mor gül görmek

Kahve falında beyaz ve mor gül görmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, malların çoğalacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve mor gül gördüyseniz:

  • Çok farklı seçenekle karşı karşıya olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ve mor gül görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında mor gül toplamak kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına inanılır.

Kahve falında mor gül almak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor gül görmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine inanılır.

Kahve falında mor renkli gül görmek yaşadığı sorunları kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine yorulur.

Kahve falında mor ve beyaz görmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ve mor renk görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz ve mor lale görmek sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, düşmanlarını kaybetmeye delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir