AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor gül almak

Kahve falında mor gül almak

Kahve falında mor gül almak şansın yaver gideceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, hayatınızın neşe dolacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, şifa edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor gül almak gördüyseniz:

  • Konuşmaktan çok dinlemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz ve mor gül görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulur.

Kahve falında mor gül toplamak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında mor renkli gül görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, kötü günlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında mor gül almak kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına alamet eder.

Kahve falında mor gül görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına rivayet eder.

Kahve falında morarmış kol görmek çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarını morarmış görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulur.

Kahve falında mor sütyen görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir