AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renkli gül görmek

Kahve falında mor renkli gül görmek

Kahve falında mor renkli gül görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, bu yüzden aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, sürekli tartışacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, umduklarını bulamayacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine işarettir.

Kahve falında mor renkli gül gördüyseniz:

  • Uzun süredir beklediğiniz bir haber sevindirici bir neticeyle size ulaşınca memnun olacaksınız.

Kahve falında mor renkli gül görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor gül almak ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine inanılır.

Kahve falında mor gül toplamak maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz ve mor gül görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında mor gül görmek kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk araba görmek kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işarettir.

Kahve falında mor renk saç görmek dini inançların güçleneceğine, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve mor renk görmek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir