AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor ve beyaz görmek

Kahve falında mor ve beyaz görmek

Kahve falında mor ve beyaz görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, eşler arasındaki sorunların çözüme kavuşacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında mor ve beyaz gördüyseniz:

  • Gülümseyerek, artık düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ve mor lale görmek kazancı arttıracağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında mor ve beyaz görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına inanılır.

Kahve falında mor beyaz çiçek görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz ve mor renk görmek adının ülke dışında yayılacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz ve mor gül görmek işinde başarılı olacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynunu mor görmek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, emek verilen ve üzerinde çok çalışılan işlerin istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında mor top görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir