AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz üzüm topladığını görmek

Kahve falında beyaz üzüm topladığını görmek

Kahve falında beyaz üzüm topladığını görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sevgisinin artacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz üzüm topladığını gördüyseniz:

  • Başkalarını etkilemek için gereğinden fazla bonkör olmamalısınız.

Kahve falında beyaz üzüm topladığını görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz üzüm toplamak sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, kötü ve hasta günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak yeniliklerin peşi sıra geleceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bahçeden üzüm toplamak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına alamet eder.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak ayrıcalık elde edeceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze üzüm toplamak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında iri üzüm toplamak kendisini iyi hissetmeyeceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir