AnaSayfa / Genel / Kahve falında bağdan üzüm toplamak

Kahve falında bağdan üzüm toplamak

Kahve falında bağdan üzüm toplamak iyi geçiminin de bozulacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden bir kişi nedeniyle hesabı ödemeye kalkarsanız, geçmişte temelsiz veya boş konuşan diğerlerini hatırlayın.

Kahve falında bağdan üzüm toplamak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında bağda üzüm kesmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağ ve üzüm görmek şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve bağ görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bağda üzüm görmek Allah’ın yolundan gideceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bağda üzüm yemek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Kahve falında üzümlü bağ görmek karalar bağlayacağına, üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bağda yaprak toplamak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir