AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri üzüm toplamak

Kahve falında iri üzüm toplamak

Kahve falında iri üzüm toplamak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, işlerin hafifleyeceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine delalet eder.

Kahve falında iri üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında iri üzüm toplamak fırsatların istenmeden harcanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında iri siyah üzüm görmek kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, parasının azalacağına işaret eder.

Kahve falında iri üzüm görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında iri beyaz üzüm görmek mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına işaret eder.

Kahve falında iri siyah üzüm yemek ters giden işlerin düzeleceğine, rakiplerini mağlup edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iri üzüm yemek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine işarettir.

Kahve falında iri yeşil üzüm görmek içinde bulunulan durumun düzeltileceğine ve sorunların kısa vadede çözüme kavuşacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir