AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz üzüm toplamak

Kahve falında beyaz üzüm toplamak

Kahve falında beyaz üzüm toplamak çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, kendi ailesi ile de arasının açılacağına, yaşamına renk geleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  işarettir.

Kahve falında beyaz üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Başka kişilerin hayatlarına müdahale etmeniz için sizi cesaretlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz üzüm topladığını görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, sahip olacağı malın faazlalığına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz üzüm toplamak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında asmadan üzüm toplamak harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, rızkından olacağına işarettir.

Kahve falında mor üzüm toplamak o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına işarettir.

Kahve falında üzüm toplamak ve yemek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında üzüm topladığını görmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında siyah üzüm toplamak ve yemek çevrenizden takdir görmeye, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir