AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeden üzüm toplamak

Kahve falında bahçeden üzüm toplamak

Kahve falında bahçeden üzüm toplamak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, gönlünce bir hayata kavuşacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçeden üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı terslikler gelişebilir.

Kahve falında bahçeden üzüm toplamak yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bahçeden üzüm yemek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede üzüm yemek kazancının da aynı oranda artacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede üzüm görmek yaşama hevesinden olacağına, onları koruyup kollayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah üzüm bahçesi görmek verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulur.

Kahve falında üzüm bağından üzüm toplamak hayatının düzene gireceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına alamet eder.

Kahve falında dalından üzüm toplamak ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Kahve falında üzüm toplamak elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir