AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek ayağının tökezlemeyeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Kahve falında bir salkım yeşil üzüm yemek ailesi ile mutlu olacağına, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil salkımlı üzüm görmek olumsuz haberler alacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalettir.

Kahve falında yeşil salkım üzüm görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil üzüm salkımı görmek keyifli günler geçireceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında yeşil salkım üzüm yemek daha fazla yakınlaşacağına, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah salkım üzüm görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine delalettir.

Kahve falında salkımından üzüm yemek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında sarı salkım üzüm görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sorunları başarıyla çözmeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir