AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı salkım üzüm görmek

Kahve falında sarı salkım üzüm görmek

Kahve falında sarı salkım üzüm görmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı salkım üzüm gördüyseniz:

  • En iyisi bütün konsantrenizi verip, herşeyi tam olarak halledip, sonra özel şeylerle ilgilenmenizdir.

Kahve falında sarı salkım üzüm görmek hayatı boyunca hep sevileceğine, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salkım sarı üzüm görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı salkım üzüm görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salkım üzüm koparmak işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm salkımı görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mor üzüm salkımı görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında salkım üzüm görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm salkımından üzüm yemek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir