Kahve falında beyaz üniforma görmek

Kahve falında beyaz üniforma görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz üniforma gördüyseniz:

  • Belli engelleri ya da gecikmeleri ortadan kaldıracak hızlı çözümler bulmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz üniforma giymek sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz üniforma görmek acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz üniformalı asker görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına işarettir.

Kahve falında birini üniformalı görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lise üniforması giymek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına yorulur.

Kahve falında polis üniforması giymek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı üniforma görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında üniformalı polis görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top