AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tüllü elbise gördüyseniz:

  • Elinize bol para geçebilir.

Kahve falında beyaz tül elbise giymek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tüllü elbise görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tüllü elbise giymek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül elbise görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında tüllü elbise görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, saygınlığa işaret eder.

Kahve falında siyah tül elbise giymek bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine işarettir.

Kahve falında tül elbise görmek beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında tül elbise giymek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir